No comment

6 răspunsuri to “No comment”

  1. Victor Says:

    CARE „fara cuvinte”?!?!?
    In primul videoclip, AI VAZUT cum „ondula” „fata” de la minutul 1:40 – TINANDU-SE ATARNATA CU CAPUL IN JOS??? Iti dai seama CE-„ti face” aia intr-o pozitie mai… „conventionala”?
    Iar la videoclipul al doilea – cat de „multa cultura” au anglosaxonii „de rand” incat sa boteze o fata Felix in loc de Felicia, fara sa tina cont de formele corespunzatoare provenientei latine a numelui (derivate din semnificatia acestuia)? Iar respectiva „fetiscana” – poate ca DE DANS LA BARA ca atare s-o fi apucat doar cu 10 luni in urma, dar capacitatea respectiva de „contorsionism” „spune” ca anterior fusese – probabil – la circ (probabil la trapez) (si inca pregatita pt asta in mod asiduu inca din copilaria mica), si probabil a „migrat” spre noua „profesie” – profitand de inzestrarea nativa cu frumusete (ai vazut ce ochi are? Nu incap amandoi intr-o singura tigaie!) intrucat aceasta e mult mai putin periculoasa si mult mai… „remunerativa” pt „artista” in chestiune.
    Multumesc pt videoclipuri!

    • VanGhelie Says:

      nu cred ca-si pierde vremea in pozitii conventionale. as mai pune la socoteala si balet sau atletism. si da, de-aia nu merg la balet. sau la ateltism. sau la circ. ca e incomplet. e pt copii. ma bucur ca ti-au placut videoclipele.

  2. Cosminos Says:

    Propun sa fie proba olimpica in 2012. Cine e de acord mana sus. Si picioru’.

  3. Iguana Says:

    Hmmmm… pericol public! 😉


Lasă un comentariu