Ce să faci sau nu ca pulitician in spatiu pubic urban

In restaurant: daca vrei sa te vada lumea iei masa din mijloc. Te insotesti cu un procuror, un judecator, un doctor si un mafiot. Doctoru e facultativ. Daca sunt toti ceilalti n-are ce sa ti se intanple. Daca vrei sa play low, stai in ma-ta-cur acasa, ca nu esti in Nasu, sa stai in colt ca mafiotii.

In bar: n-ai ce sa cauti intr-un bar, decat daca iesti de-al casei, daca stii sigur ca nu sunt paparazzi, dusmani etc. De fapt, in afara de bar de noapte, unde te intalnesti sa faci afaceri, n-ai tu treaba. De ce in bar de noapte? Pai acasa ai nefasta, ca ai o imagine de intretinut. Sau te crezi frun Tiriac? Ma gandeam io. Pana nu ajungi sus de tot esti doar un linge blide si va trebui sa accepti asta.

In club: un lucru sa fie clar – tu nu esti Iri. In club sunt tineri, in afara de Iri, evident, si astia te urasc. Ei nu-s ca parintii lor, s-o frece pe un salariu si sa taca sau sa se multumeasca cu niste pomana electorala. Astia e carnea a dracu pe ei. Si mai ales NU UITA ai dracu.

P.S. Dupa o idee inspirata de pitici gratis.

Reclame

Un răspuns to “Ce să faci sau nu ca pulitician in spatiu pubic urban”

  1. Geocer Says:

    Domne, astea e niste sfaturi foarte utile. Le printez ca sa le dau si deputatului din colegiul meu, ca l-au prins paparazzi cand giugiulea o pitipoanca.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: