eRomania, eMatrix, eCeausescu

(sursa)

Un articol de 4 stele, dupa cum se poate vedea, ne anunta ca „Obligatorie de la anul, semnătura electronică va fi necesară de exemplu la înscrierea copilului la şcoală sau la înmatricularea maşinii. Amprenta electronică nu se va obţine gratuit, ci contra cost (…) „Înscrierea copilului la şcoală, înmatricularea maşinii, rezervarea biletelor de tren, comanda unui buchet de flori – totul, absolut se va face cu semnătura electronică”, spune Gabriel Sandu.”

Securitatea n-o murit, doar un pic s-o hodinit.

Dupa legea prin care provaidarii de internet si telefonie mobila trebuiau sa stocheze toate mailurile si conversatiile, lege care a esuat in cele din urma, ceea ce (nu) inseamna decat ca nu pot fi folosite in instanta, nicidecum ca nu se intampla asta, sa uitam de cine sunt conduse multinationalele, iata acum o gaselnita mult mai tare, chiar si decat pasapoartele bniometrice sau ce cacat erau, gaselnita crae, intr-adevar, isi merita banii, nu mai putin de 500 de milioane de euro, poate doar mai mult, ca asa merge treaba.

ePartiduuu, eCeausescuuu, eRomaniiiiaaaa

Da chiar nu inteleg, cat de greu e sa te caute pe facebook? Hopa, da nu toata lumea si-a dat datele reale pe facebook, hi5, yahoo, goagal, etc. Doar ca in cazurile astea e alegerea ta, nu te obliga nimeni, deci naspa. De-abia astept sa rupa hackerii in 14 saitu cacatului.

Io ma gandesc acuma, sa nu ma prinda, totusi, nepregatit mizeria asta. Asa ca, pana se hoarasc sa ne tatueze coduri de bare, lucrez la o semnatura electronica, cam cum am facut si inainte de a inplini 14 ani, cand imi tot cautam o semnatura care sa fie numa a mea, crezand ca nu poate fi copiata. Oscilez intre astea 5, poate ma ajuta-ti voi.

Reclame

10 răspunsuri to “eRomania, eMatrix, eCeausescu”

 1. dennis Says:

  mai bine cu cod de bare, decat dupa bare. oricum daca e pe preferinte, poate il faci cu bere 😉

 2. Ionut Says:

  nr. 4 e bun de tatuaj!

 3. Geocer Says:

  Si cand o sa ma duc sa ma cac, o sa pot s-o faca fara amprenta aia electronica? Sa ma cac pe aia care au inventat-o, bineinteles !

 4. Vanda Lizeh Says:

  Varianta 4, dar fara text


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: