Cat pensia de mica

Dac-o ai cat pensia de mica, logic ar fi sa maresti pensia. Dar dac-o ai mult mai mica decat pensia, evident ca s-o ai cat pensia ar fi un upgrade neasteptat. Metoda e simpla, ii place si lu sefu si totu merge bine pentru tine. Usor usor o sa ajungi s-o ai mai mare decat pensia, nu ca asta ar fi mare lucru, desi pentru tine chiar e. Principala conditie e sa nu te gandesti la ceilalti.

Si cand zic ceilalti, nu ma gandesc la pensionari, ca la ei oricum nu se gandeste nimeni, ci la cei care le duc pensionarilor pensia, si anume postasii. Dupa cum bine stiti, exista un Mars al Postasilor. Seamana cu Mersul Trenurilor. E cursa aia in care postasii alearga haios, pentru simplul fapt ca nu au voie sa alerge, dar fiind o cursa, merg cat de repede pot, sunt sigur ca exista premii de invidiat, cum ar fi excursii in Siberia, sejururi in Kosovo, anvelope second hand tunate, tampoane refolosite. Pentru ca avem nevoie de valori!

Dar, ca urmare a scaderii pensiilor si a numarului de pensionari, Marsul Postasilor sufera. Desi premiile au ramas la fel de consistente, lipsa concurentei a dus la retragerea sponsorilor, in frunte cu Posta Romana. Astfel ca atat Frutti Fresh cat si Newmarkt n-au avut de ales, singurul sponsor notabil ramanand Scandic. S-a incercat o lovitura de imagine prin cooptarea Fan Curier, dar ei au marsat pe alte strategii de marketing.

Vazandu-se abandonati, marii campioni ai Marsului Postasilor n-au avut de ales decat sa se antreneze dupa posibilitati si sa-si foloseasca imaginatia. Astfel, un postas din Dolj, nu dam nume, a gasit o metoda inedita: a continuat sa le duca pensiile unor oameni decedati, timp de 10 ani, pentru simplul motiv ca locuiau departe. Stia sigur ca fara o asemenea motivatie nu ar fi reusit. Banii au fost folositi in scopuri nobile: echipament de firma de la Carrefour, la fiecare 2-3 luni, pentru el si familia lui, geanta de postas Vuitton pentru el si fiica, Jimmy Chu pentru sotie, conversi pentru ala micu. Din pacate pentru el, dar mai ales pentru sportul romanesc, si nu aici ma refer la Marsul Postasilor, in ciuda echipamentului, a fost prins. Ca de intrecut, l-au intrecut altii demult.

Reclame

Un răspuns to “Cat pensia de mica”

  1. 'mnealui Says:

    La asa pensii, asa postasi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: