Ce zi plina

Vadim s-a dat iar in spectacol. Printre personaje: Baschetbalista Mutanta Kovesi, Pazvante Chioru, Matrozul cel Chior. Splendid. Nu ca n-ar avea dreptate, dar ar fi interesat de clonat si lasat sa se certe cu clona. Ce epitete ar mai iesi.

Lipsa audientei dauneza grav imaginii. Da ceva tre sa sacrifici, poate poate se uita careva la tine. Asta li s-a parut o strategie buna lu Nimeni Turcescu si Sft Pitifelnic Cristoiu. Victima e de doi bani, cam ca si ei: Marina Almasan. Nu stiu de ce da aveam impresia ca a murit demult sau ca are macar 94 de ani. Nu stiu de unde a aparut si mai ales de ce, dar fie. Poate face si ea parte din stratagema. Plm.

Politia Locala Vaslui a facut inconjurul Pamantului de 16 ori intr-un an. Cel putin asta reiese din consumul de benzina. Acuma nu cred ca mai mira pe nimeni ca a crescut infractionalitatea in judet, din moment ce militienii erau plecati in lume. Pe de alta parte, sunt sigur ca pe unde au trecut au facut curat.

Pixelul Albastru se intoarce: marele general Oprea se poarta ca o curva batuta de peste – „Niciodată Traian Băsescu nu m-a făcut şeful mafiei personale a lui Năstase”. Asta dupa ce Base a recunoscut treaba asta, doar ca l-a reevaluat. Iar sintagma „barbat de stat” suna foarte gay din gura unui general. Inteleg s-o spuna o femeie de stat, da un alt barbat? Probabil ca asa e cand te futi in cur pe bani.

Intre timp continua sa moara oameni in spitale. Sa le inchida pe toate mai bine, macar sa moara la ei acasa. Oricum cei multi stau si privesc impasibili.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: