Lazaroiu se futu

Dupa ce ne-a jenat cu remarcile lui deplasate si de tot cacatu, marele strateg politic si analist de doi bani, blogger basist, sclav imputit, javra penala, demagog fantezist, Sebastian Lazaroiu, pe numele cu care l-a cacat ma-sa, si-a gasit in sfarsit calea afara de la Cotroceni. Pentru ca una e sa aberezi aiurea despre opozitie, Alba-ca-zapada si alte avioane din capu tau si alta e sa superi un partener de guvernare care chiar daca nu vrea intelege, totusi, limba romana. Si daca curvele virgine cu pretentii nationaliste dar fara tara au sarit de cur, Base i-a dat un mare sut marelui consilier. Acuma io-l inteleg pe Base: cand ai o jucartie stricata te mai joci cu ea din cand in cand, da cand se duce pe pula, o arunci ca nu mai poatre fi reparata.

Dar si mai amuzant va fi viitorul marelui analist. Pana acuma toti copiii lu Base si-au luat muie dupa ce i-a lasat tatuca din brate. Cel mai probabil urmeaza niste dosare, vom afla cati bani are individu de fapt si tot asa. Daca nu se invata niciunu sa nu se bage in cacat. La ce altceva te poti astepta?

Mai e, ce-i drept, si varianta sa-l recicleze un alt partid. E posibila oricand. Dar asta nu va face duhoarea sa dispara. Adio brav cacanar! Te vom mui mereu!

Anunțuri

4 răspunsuri to “Lazaroiu se futu”

  1. Augustin Says:

    Maestre Vanghelie, logica articolului e perfecta. Beton. Dar Lazaroiu nu este un expulzat. El este exact in pozitia Elenei Udrea cand a fost „expulzata” de la Cotroceni si a ramas cea mai fidela consiliera a presedintelui, pana la doua noaptea, dupa declaratia de dupa a Adrianei Saftoiu. La fel va fi cu Lazaroiu care rimeaza cu coiu. Omul a fost pus sa zica chestia despre UDMR pentru a testa reactiile secuimii, apoi a fost „sacrificat”. I se prelungeste agonia UDMR, i se adoarme vigilenta, dar mesajul marinarului / prin intermediul lui Lazaroiu/ este simplu: UDMR este a doua solutie imorala. Vom muri si vom vedea.

  2. VanGhelie Says:

    Posibil, dar tin sa te contrazic. Diferenta dintre Udrea si Lazaroiu e ca Udrea aduce bani partidului si implicit lu Base, ori Lazaroiu e doar unu din telectualii lui, un latrau care nu produce decat vorbe, la fel ca Baconski, Cotoi, Preda, etc. Si Plesu i-a ramas credincios lu Base, asta nu inseamna ca il va mai lua Base sub aripa. Cat despre UDMR, cum PC n-a disparut si nici nu cred ca va disparea, pentru simplul motiv ca antenele fac bani gramada, nici UDMR nu va disparea, pentru ca padurile si afacerile lor sunt mult peste antene. Dar, pana la urma ai dreptate, vom vedea in timp ce si cum.

  3. B.L. Says:

    Fie-i muia plină de spermă!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: