Taszlo Lokes

Nu stiu care e treaba cu raspopitu asta, dar cica i-ar fi fost infidel sotiei, se pare ca are o avere un pic prea mare pentru veniturile declarate, dar, mai presus de toate, este un europarlamentar roman care a avut un rol important in revolutie, dupa care activitatea lui s-a rezumat la declaratii fasciste impotriva tarii care l-a trimes al Bruxelles. Sunt curios daca in Ungaria ar fi avut vreun forint mai mult decat ar fi produs. Comportament clasic romanesc. Daca n-ar fi roman, n-ar ura romanii cu atata tarie. Dar nu despre asta e vorba aici, ci despre gura lui mare care incepe sa deranjeze. Fix pe pretenii lui udmr.

Mie imi place cand apare cate un pulifrici si ne spune lucruri noi pentru anul 1800 vara. Asadar, udmr suge de la doua ţâţe: Bucuresti si Budapesta. Acuma, la asa ţâţe ar fi pacat sa nu suga si-o pula, nu? Cum totul trebuie sa aiba o fundatie, se pare ca udemereii si-au facut mai multe, pentru o mai buna absorbtie a fondurilor. Oricum, asa s-ar putea explica necesitatea placutelor bilingve.

Asa ca ANI l-a luat pe pulosh in vizor. Stim cu totii ca are nevoie de-o tavaleala, dar nu cred ca sunt dispusi cotroceii sa-i administreze doza intreaga. Nu atat timp cat Vadim e liber sa umble prin acelasi Bruxelles. O celula cu cele doo mari personalitati ale fascismului mioritic ar fi un reality show de mare succesuri.

P.S. Cum se zice furam la fel in maghiara?

Reclame

4 răspunsuri to “Taszlo Lokes”

  1. Mariciu' Says:

    Eu pun pariu că ăştia nu vor cu adevărat ca Transilvania să devină ţinut unguresc. Dacă se va întâmpla asta clar nu vor mai putea fura.. pentru că legea ungurească, spre deosebire de cea românească, pedepeseşte ciordeala. 🙂

  2. Geocer Says:

    Csac lopni (se pare ca asa se zice in maghiara „furam la fel”).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: