Aşa grăit-a Boc

Televiziunile minte, Romania va iesi din criza. Nu stim excat unde va iesi din criza, da se va intanpla fix in martie. Nu am idee daca pe 1 sau pe 8, desi asa ar fi mai romantic. Refrenul a ramas acelasi. Publicul tinta s-a schimbat: prefectii. Ei ar trebui sa iasa in strada, desi nu cred sa fie vreunu care a mai vazut asfaltu la fata de cand e in pulitica, dar ar trebui cumva sa gaseasca o metoda sa le spuna oamenilor ca televiziunile minte, ca mogulii e rai, dar mai ales ca guvernu si presedintele e buni si Romania e cea mai tare tara, cu cel mai tare turism, cu cele mai misto autostrazi, cu cele mai decente pensii si salarii si cu cei mai cinstiti vamesi. Si cum Romania merge pe sistem turbo, lasandu-l pe Bercea Mondialu mult in urma, chiar si primavara va veni mai repede, cel mai probabil maine, spatiul Schengen va veni mai aproape, francezii si mentii isi vor cere scuze, Obama isi va lua cetatenie romana, Szobi Cseh ii va turna pe securisti, Mircea Basescu va aduce pacea in lume, Tiriac va face primul sau gest altruist, Prigoana il va dezmosteni pe Horrorius si fiecare pulitician va adopta un blogger sarac. Tot pe sistem turbo, vara va veni in aprilie si, daca nu punem frana, din iulie vom avea iarna, dracu stie pana cand, ca iarna nu-i ca vara.

Reclame
Publicat în filme cu prosti. Etichete: , , , . 8 Comments »

8 răspunsuri to “Aşa grăit-a Boc”

 1. Geocer Says:

  Pe mine sa nu ma dai lui Nenea Nastase, ca am auzit eu niste lucruri nasoale despre domnia-sa!

 2. B.L. Says:

  Televiziunile mogulilor minte, România va ieşi din criză şi va intra în mă-sa. În mama ăluia care a băgat-o acolo.

  Cei din celula în care a fost împins cu forţa Bercea Mondialu’ sunt fericiţi, în sfârşit au un loc stabil în care-şi pot pune televizorul în următoarele 29 de zile: pe marginea de jos a striului de pe ceafa prezidenţialului (pe cea superioară au loc şi peştele decorativ, şi săpunul).

 3. Ionut Says:

  daca iese din criza, in ce intra?

 4. B.L. Says:

  Erată, mânca-ne-ar: cică nu e Bercea Mondialu’, ci Bercea Mondial. E ca la fotbal, nu Campionat Mondialu’, ci Campionat Mondial. E campionatul ăla cu vuvuzele şi caracatiţe, nu cel în care Viswanathan Anand l-a culcat la podea pe Veselin Topalov în runda a douăsprezecea, pentru că la campionatul din urmă preşedintele nostru nu se duce, n-are voie cu seminţe de floarea-soarelui în sală.

  Hm! Da’ de unde ştie şefu’ de regină şi de importanţa ei? Cred că i-a spus Lăzăroiu o poveste înainte de culcare.

  Mihai Viteaz cel Bătrânul over & out


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: