Negura’n Buget

Cica sunt bani. Pentru profesori. Daca asa zice Funebriu, io unu il cred. Nu-s chiar ultimu om, adica profesor, da sa zicem ca-l cred. Presupun prin absurd ca stie ce zice. De ce e nevoie sa vina la tv un ministru si sa explice ca sunt bani pentru salarii? Dar trecem si peste asta. Doar n-o sa stam in durm pentru taat lucru? Mai sunt probleme de discutat. Prima la care ma gandesc e ca pe langa noi, toi astia care am aflat ca e bani la invatamant, a aflat si Udrea. Nu cred ca stia, sa fim seriosi, doar n-o fi vreo competenta. Sau sub birou lu Base sunt si rapoartele cu bugetele ministerelor? Dar acuma sigur stie. Asta, presupunand ca banii aia chiar exista.

Alta treaba cu bani e legata de marirea cu 15%. Se pare ca unii vor primi aceasta marire. De unde o vor primi? Pai de la aia care vor primi o micsorare de salarii cu 15%. Dupa prima jumatate de an va veni randu celor care au primit sa dea si ceilalti sa primeasca. Ca-n bancurile cu Auschwitz: azi va schimbati ciorapii … intre voi.

Reclame

2 răspunsuri to “Negura’n Buget”

  1. Ovidiu Ar Says:

    da e gaura in buget.insa arieretele de pe vremea lui Taricinu fac parte din asa-zisa grea mostenire.sa nu mai punem in balanta si scamatoriile financiare ale lui Dinu Pastriciu.acum toti din opozitir posteaza in virgine tocmai bune de maritat,insa sunt si cam sarace cu duhul sa nu mai vb de zestre.oare partidul lui piticu Titulescu si-a platit?facrurile restante din precedenta campanie elictorala?!pt care cres ca cei de pe Aleea Modrogan.,au fost citati in instanta pt neplata angajamentelor economice asumate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: