Vanatoarea de vrajitoare

Se pare ca legea vrajitoriei sau cum cacat or s-o numeasca se anunta a fi mult mai amuzanta decat ma asteptam. Pe langa factura, tva, etc, sunt si interdictii privind localizarea „cabinetului”: langa scoli, institutii publice, sau, nu-i asa, biserici. Daca mai puneau si carciumi, farmacii si banci, le scoteau din orase. Oricum, e un inceput. Dar distractia nu s-a terminat. Tre sa-si ia aviz de vrajitoare si sa se inscrie intr-o organizatie profesionala. Dintr-0 data toata treaba asta imi suna a blestem. Dintr-un hobby, destin, pasiune, sau ce cacat e escrocheria asta, astia vor s-o transforme in munca. MUNCA!

Bomboana de pe coliva de-abia acum urmeaza. Daca vrajeala nu are efect, vrajitoarea va fi pasibila de  amenda sau parnaie intre 6 luni si 3 ani. Sa vezi procese, oameni cerandu-si banii inapoi si alte d-astea. Asta deja imi suna a vanatoare de vrajitoare. Dar nu inteleg pedepsele. Sunt atatea filme tematice, carti, benzi desenate si scurt metraje despre treaba asta. Parnaia e pentru oamenii de rand. Vrajitoarele trebuie ori arse de vii, ori inecate, ori schingiuite cumplit. Desi, pe de alta parte, alea carora vrajelile nu le ies, nu prea pot fi considerate vrejitoare, nu?

Dar oare cum vor suna anunturile, dupa legalizare? Or sa inceapa sa-si dea numerele de telefon, adresa si tot asa, nu ca acuma. Eu zic ca asta e un nou avant pentru natie, pentru economia de piata si pentru vrajitoare de-o potriva. Dar, pana atunci, contrar parerilor neavizate, totul ramane o taina, un cod secret. Cu user si parola.

P.S. Da click pe poza, e pe bune.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: