Brăţara – words of wisdom

Vrajitoarea Bratara „Meserie-de-aur” Buzea, care se remarca, in ciuda numelui, prin niste ghiuluri de neam prost, s-a apucat de dat interviuri la BBC si Realitatea. Vorbele de duh, pline de intelepciune, dincolo de orice vrajeala, nu-s chiar rele, daca reusesti sa uiti cine vorbeste. Stiu, nu se poate.

Misterul trebuie să rămână de nepătruns, atât asupra ritualurilor, cât şi asupra remuneraţiilor. Aşa cum s-a pomenit de când ghicitoarele şi vrăjitoarele au început să bântuie pe cerurile evului mediu.

Pentru care motiv vor să ne pună nouă taxe? Să nu creadă ei că cu ceea ce câştigă de la vrăjitoare or să scape ei din  ceea ce au furat. Ei! N-am dus noi, vrăjitoarele, ţara la faliment! (de aici)

In continuare mi se pare geniala ideea de a legaliza vrajitoria, sunt sigur ca se pot gasi legi asemanatoare in Zambia sau Gabon, dar, dupa cum am mai spus, tot nu reusesc sa inteleg cum or sa le distinga pe cele adevarate de impostoare. Iar la partea cu magia alba m-au pierdut de tot. Nu mi se pare ca li s-ar potrivi culoarea. Oricum, io unu nu le-as elibera licenta decat daca mi-ar spune cele 6 numere de saptamana viitoare. Altfel vrajbitoarele vor sa mearga pana la Drepturile Omului. Pe matura sau cu masina. Depinde. Masina arata bine, nu te bate vantu, dar matura nu polueaza si ajunge mai repede.

Reclame
Publicat în vanghelisme. 2 Comments »

2 răspunsuri to “Brăţara – words of wisdom”

  1. Cypy Says:

    Buna, daca te intereseaza un link exchange intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/- Numele cu care vreau sa apar este: P. M. – Ne amuzăm că nu-i impozabil!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: