Agamita Dandanache

Botis: „Niciun Agamita Dandanache nu sustine mai bine ca mine interesele muncitorimii”. Lasand la o parte gramatica sau inutilitatea personajului, nici bunul simt nu se simte prea bine. Dupa ce ieri a fost eliminat de la negocierile cu sindicatele, pe motiv ca era tacut ca muia, s-a gandit sa prinda azi glas. Pesemne i-a luat ceva sa inghita.

In calatoria in SUA, Marean V. a fost avansat la gradul de primar al Bucurestiului. Asa s-ar explica prezenta incerdibila a incerdibilului primar printre incredibilii  oficiali americani. Pentru mai multe informatii vedeti filmul „Le concert”. E fix aceeasi treaba.

Lu Mazare i-au spart contu de facebook. Normal, din moment ce parola era f****e.  La mintea gainii, nu?

Sarkozy a confundat Alsacia cu Germania. Urmeaza Lorena cu Luxemburg, Parisu cu Londra si Bucurestiu cu Budapesta.

Vadim, europarlamentarul, fara nicio legatura cu iubitorul de animale sau poetu ceausist, i-a dat in gat la Interpol pe interlopii politicii dambovitene. Omu da nume, nu ca altii, da sume, si mai da si argumente: trupele Hamas care se antrenau pe teritoriul Romaniei si inchisorile CIA. Sunt curios daca cele doo organizatii nu erau cumva vecine.

Poporul prieten rus a reusit sa ne calce din nou in picicoare. Dar de data asta e de bine. Au facut un Logan mai urat decat al nostru, tot cu ajutorul poporului prieten francez.  Haraşo!

Cornel Dinu a revenit, senzational, incendiar si franc dupa cum il stiam:  „Nici marele Caragiale nu ar fi putut să anticipeze, între două sorbiri la Caru’ cu Bere, statutul la care va ajunge trio-ul Gigi – Piţi – Mititelu. I-ar fi luat ceva să inventeze imaginea aceasta uluitoare. Gigi nu e în niciun caz specialist în fotbal. Lui îi accept meseria de bază, cea de oier, care este una nobilă şi ancestrală pentru neam. Mititelu este un conglomerat de carne dubioasă, care nu sfârâie decât pe grătar, iar Piţurcă reprezintă doar o fisă pe tabla de remi sau la masa de joc. Mă deprimă această coborâre infiorătoare pe scara decadenţei”. Omu e un clasic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: