Vrajeala va deveni legala

Fara nici o legatura cu Base. Intr-un Adevaru de seara Denisa Tamaduitoarea, o jamaicana, ne esplica ca in ciuda legalizarii vrajitoriei, pretul platit este mult prea mare. Pe langa drumurile pe care tre sa le faca si, dupa cum bine stiti, vrajitoarele de pe la noi merg tot cu masini, ca oamenii normali, doar ca mult mai scumpe, si nu cu matura, ca-n filmele cu pustani ochelaristi, or sa mai trebuiasca sa si plateasca tacse. Ori asa ceva nu se poate. Singurele avantajate sunt adevaratele fiice ale mamei Omida care, cel mai probabil, se vor pune de acord sa plateasca numa una pe an tacsele, evident cu randu. Dar probabil va iesi scandal si pana la urma nu va mai plati nici una, ca sa nu fie cu suparare.

Desi in Nomenclatorul de meserii va rasari o noua meserie cum rasar firele de iarba prin cacat, nu vad cum nemernicii de la fisc or sa le controleze pe vrajitoare mai mult decat au facut-o pana acum. Dar legalizarea escrocheriei este un prim semn ca ne aliniem si noi la standardele europene. Sau cel putin asta inteleg parlamentarii care vor vota legea tacit, pentru ca le este frica de blesteme. Altfel, saloanele de masaj, unde chiar primesti ceva in schimbu banilor, mai au de asteptat. Dar, pe sistemul turbo al vrajitoriei, asteptam legalizarea cocainei, heroinei, ecstasy, etc. Nu, iarba nu. E prea slaba.

Acuma, sunt totusi curios cum or sa poata distinge vrajitoarele de, sa zicem, impostoare. Exista vreo diploma de atarnat in perete? Denisa Tamaduitoarea cica s-a scolit in Tarot in Belgia. Ori Tarot insemna prostitutie si cerseatorie, ori in Belgia exista mai mutle posibilitati decat in alte tari europene. Bine ca nu s-a specializat in pedofilie. Da mai stii? Pana la urma verifica cineva ce se instampla in casele de toleranta a vrajitoriei?

Reclame

4 răspunsuri to “Vrajeala va deveni legala”

 1. Florin Says:

  plm, ce pana acu nu era legala ?

 2. tano Says:

  romanii sunt maestrii in vrajeala

 3. VanGhelie Says:

  Florin, nu prea era legala 😀

  tano, nici cu sicilieniii nu mi-e rusine 😉

 4. Brăţara – words of wisdom « VanGhelie Blog Says:

  […] de a legaliza vrajitoria, sunt sigur ca se pot gasi legi asemanatoare in Zambia sau Gabon, dar, dupa cum am mai spus, tot nu reusesc sa inteleg cum or sa le distinga pe cele adevarate de impostoare. Iar la partea cu […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: