Pixelu Rosu

Functioneaza pe acelasi sistem cu Pixelu Albastru. Doar ca vine din gura unui om mai mult rosu in ceru gurii, si nu numai, in comparatie cu urmasu lui portocaliu. Astfel, tovar’su Ilici adeclarat ca „Paunescu nu a cantat omagii lu Ceausescu, numai cei superficiali spun asta”.

Acuma, daca e sa fac o mica istorie a pixelului rosu, ar trebui sa ma intorc prea mult in timp. In dulcele stil clasic impus de Moscova voi imparti istoria Pixelului Rosu in doua perioade distincte: Pixelu Rosu inainte si dupa 1989. Evident ma voi ocupa de a doua perioada. Astfel, pixelul albastru a aparut inca din timpul Revolutiei din 1989 si a continuat sa se manifeste constant. Pixelu Rosu a inceput sa umple golul lasat de aparatu opresiv in urma Revolutiei. Astfel ca Ilici, pt Base muma, pt noi ciuma, a pus Pixelu sa deturneze Revolutia, apoi sa cheme minerii, apoi sa cheme din nou minerii, apoi sa planteze panselute, apoi sa gaseasca valuta, tiparnita si armament la PNL si PNT. Dupa 2000 a inceput o noua era a Pixelului Rosu, care ni l-a bagat pe gat pe Bombonel. Acesta, la randu lui, avea si el un simulacru de Pixel Rosu, deci nu Base a fost primu degenerat. Pixelu lu Bombo se numea Pixelu Fucsia. Pentru ca roz era prea de tot. Observam ca Bombo a fost primu hipster din Romania. Astfel, in timpu Pixelului Fucsia presa era libera … sa intre la parnaie pentru asa-zise calomnii, iar baronii locali au cunoscut o periada infloritoare din care, din pacate, nu ne-a mai ramas mare lucru … de furat. Aceasta perioada de mare inflorire a Pixelului Fucsia a fost destul de repede uitata de societate in perioada ce a urmat, Pixelu Fucsia fiind inlocuit de Pixelu Portocaliu. In aceasta perioada Duduia Economia s-a umflat in pene in 4 ani cat altii in 20 fara sa aiba motive reale s-o faca. Regimu pe baza de nandroloni basinosi si steroizi tari a dus la o aberatie destul de naturala pentru aceste plaiuri. Probabil ca lucrurile ar fi fost mult mai aproape de adevar daca s-ar fi lucrat la infrastructura, dar boom-ul economic sustinut declarativ de toti expertii nu era destul de puternic incat sa sustina si infrastructura dar si pe baietii destepti. Asa ca iata-ne in era Pixelului Albastru, in ciuda zbaterilor false ale Pixelului Rosu. Inteleg ca rotativa asta este foarte utila celor doi pixeli dominanti, dar noo nu ne foloseste la nimic. Singura solutie este eliminarea acestor pixeli ori pe cale legala ori cu ghilotina.

P.S. In unele zone se manifesta si Pixelu Verde, total neconstitutional dealtfel. Solutia e destul de simpla, dar n-are cine s-o aplice. Asa ca pana una alta dealurile si muntii vor fi verzi mai mult de la pixeli decat de la paduri.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Pixelu Rosu”

  1. simf Says:

    parca ar merge o monografie a pixelilor in romania.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: