Cand nu stii sa citesti (2)

Sau sa scrii. Sau sa gandesti. N-ar trebui sa poti vota. Nu se va aplica niciodata treaba asta, suntem prea civilizati ca sa le lom dreptu de a distruge  vietile, si ale lor si ale noastre, analafabetilor, oligofrenilor si basistilor. Dar, intr-un partid populat numa cu asa cevaiata ca se poate. Si functioneaza. Daca esti prea prost, stai in banca ta si numara-ti banii. Bineinteles, in buget nu exista destui bani sa-i platesti pe toti retardatii sa nu voteze.

Despre joaca protestatarilor cu gradurile jandarmilor, ei bine eu sunt de parere ca trebuia in loc de garduri sa le dea balansoare. De-o parte stateau jandarmi, cati incaperau in balansoar, de cealalta grevisti. Care erau mai grei ii ridicau p-ailalti. Asta i-ar fi distrat ba chiar i-ar fi incalzit mai mult. In rest trebile alea cu am venit sa sustinem democratia si nu sa-i dam jos pe securistii astia comunistoizi si incopetenti, ma lasa rece. N-ati rezolvat nimic. Sunteti niste gaozari. V-a zis bine cretinu ala.

P.S. Stie careva ce salariu are un jandarm?

4 răspunsuri to “Cand nu stii sa citesti (2)”

 1. Florin Says:

  Stiam ca astia din jandarmerie, politie.. si care mai sunt prin MAI, nu aveau salarii sub 1000 RON. Un agnet simplu de politie stiu sigur ca avea 1000 RON. Asa avea si un gardian public.. Jandarmul nu cred ca era mai departe.

  Probabil ca dupa reducerile de 25 % .. Stiu ca intrebarea e retorica.. 😦

 2. Ionut Says:

  iti zic eu. un jandarm, inainte de criza, la primul grad, adica fara sa fi dat vreun examen de cand cu angajarea, deci in primii 3 ani sau ceva in genu, are 1900 ron. am un amic care e si mi-a zis.

  deci un jandarm are 1900 pe card cat are o alta prietene comuna care e medic rezident in al 2 lea an si care pe vremea aia lua 800 la spitalul din ct. frumoasa tara, ori ba?

  mereu intr-un stat politienesc cei care ii apara pe cei de la putere au salariu mai mare ca restu ca sa-i poata pazi, pai altfel nu ar fi boc si basescu murati la fund daca jandarmii ar avea si ei 800 ron? asta inainte de criza! 😉

 3. VanGhelie Says:

  Florin, intrebarea nu e retorica, chiar vreau sa stiu pentru cati bani apara astia „democratia”

  Ionut, mersi de info. deci nu stau rau rupatorii de oase. sa nu ne mai miram. plus ca, cel mai probabil, la „manifestari” primesc ceva bonus. nu mult, da orisicum, mai mult decta profesoru sau doctoru de dincolo de baricada

  Daniel, mersi


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: