Bute la ce echipa joaca?

Evident nu la echipa la care trebe. Nu stiu care ar fi aia, da cre ca e una din Bucuresti. Din pacate, manageru lu Bute nu e un manelist, asa ca un derby intre doo echipe de folbal, necunoscute in afara granitelor, probabil si pentru ca au jucatori care nu stiu sa preia, sa paseze, sa bata un corner sau sa alerge 90 de minute, chestii care se stuidaza doar la doctorat la NASA, va sterge cu buretele reusita unui campion adevarat.

Pe de alta parte, fanii lu Bute nu se bat cu fanii adversarilor lui si, in genere, nu cred ca se dau cu capu de pereti pentru chestii fara miza. Nu zic ca nu ies in strada, sunt sigur ca o fac daca e cazu. Probabil tocmai de-aia nu se ajunge la asa ceva.

Oricum, in pesimismu meu dar si in prostia generala presimt ca ultrasii vor lua locu ortacilor si vor deveni masa de manevra a puterii. Sa nu uitam ca asta iarna erau grupuri de tineri, probabil bine intentionati, un fel de urmasi ai oamenilor de bine, care urlau „jos comunismu” desi erau nascuti dupa 90. Oricum, asa imi explic cum de li se permit delicventele. Sa vedem cine va juca rolu lu Cozma. Propuneri, ceva?

Reclame

Un răspuns to “Bute la ce echipa joaca?”

  1. Florin Says:

    Bute e de-a meau, galatean 😀 I-a dat lu ala ”upercut ca la Galati ”
    😀 Sunt mandru.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: