Sa moara ma-sa!

Si a murit! Si-mi dau seama ca ne-am orientat blestemele spre un obiectiv gresit. Bine, el oricum ii scria poezii funeste dinainte de-a exista avortonu ala de Funebriu, deci putem considera ca era pregatit. Mai ramane doar sa primeasca o mostenire, daca nu cumva n-a trecut moda matusilor.

Lu Ogica nu i-a murit nici mama si nici la intrare. Lui i-a murit la iesire. Dintr-un club. Aia da bataie. Extragerea asta nu i-a adus nimic bun. L-a cam parasit norocu. A castigat 49 de la 6. N-a mai nimerit numerele, da l-au nimerit ele. Intelege-ti voi.

Mihai Murdar, de la rau si deloc bun, alaturi de multi alti oameni minunati si plini de viata, au descoiperit o noo vedeta. Perversu de targu ocna. Ciorapii mei mi se par mult mai amuzanti, desi numa gaz ilariant nu emana.

Si revenim de unde am plecat, adica de la Funebriu. Lipsit de orice respect pentru ministerul pe care il administreaza, acest pui de securist care nu si-a mai echivalat studiile, s-a gandit sa acorde o bursa de 500 de lei, din salariul propriu, o suma fabuloasa, dealtfel, dar care, dupa umila mea parere, tot nu acopera deserviciile pe care le va aduce, pe termen lung, acest calculator de viteze manuale. Incerc sa inteleg, totusi, de ce n-a ramas el sa profeseze in strinatate, daca tot e asa plin de diplome.

Asa ca hai cu totii sa ne canalizam energiile negative spre Base. Ce zice-ti? Mai exista oameni care stiu sa urasca sua numa crestini manelizati?

Reclame

2 răspunsuri to “Sa moara ma-sa!”

  1. Ionut Says:

    pai la cati au zis de ma-sa, era firesc sa se intample.

    legat de ogica … el e un fel de funeriu sau vice-versa?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: