Corupt de realitate

In perioada asta sunt cam rupt de realitate, unul dintre efecte fiind ca nu mai apuc sa scriu. Dar, din cate tangente, congruente si alte mizerii geometrico-trigonometrice as mai avea cu realitatea am inteles ca mai corupt de realitate decat mine ar fi unu Sebastian Lazaroiu, unul din blogarii tarfa, consilier prezidential si dracu mai stie ce atribute mizerabile l-or mai reprezenta. Asadar, om in toata firea se tine de basme. Era cat pe ce sa nu-mi vina sa cred. Cat despre impecabilii care se chinuie sa scoata din balta piatra aruncata de Lazaroiu, chiar nu stiu ce sa zic.

Presupunand ca analorgiile facute de el intre Scufita Rosie si PSD (ce nesarat), Fetita cu chibrituri si PNL (???), Capra cu trei iezi si PDL (oau!!!), Mos Craciun si Partidu Poporului ales a lu Dan Diaconescu (presupunand ca exista asa ceva), ar avea un pic mai mult decat o doza de inutilitate, la faza cu Alba-ca-Zapada mi-am amintit brusc de faptul ca personajele de basm nu exista. Ca povesti nemuritoare sunt cat fura astia dar si declaratiile lor, nu neaparat de avere, e cu totu si cu totu alt fel de mancare. Dar, in stilu asta, Eba ar fi ratusca cea urata.

Lasand la o parte prostiile, nu reusesc sa inteleg unde sunt personajele rele: Lupu, Vreajitoarea, etc. Te pomenesti ca-s in partide. Oricum, daca as fi fost in locu lui faceam ceva cu betmen-betmen: Gaozaru era Supermen, clar; Crin era Betmen, Geoana Uandaruoman, Ponta Plasticmen, Ilici Acuamen, Videanu PinkVader, Udrea Femeia Bionica,  Funeriu Casper si to asa …

Anunțuri

3 răspunsuri to “Corupt de realitate”

 1. Geocer Says:

  Si Vanghelie ce era?

 2. 'mnealui Says:

  Io nu inteleg unde-s personajele bune ca acolo unde zic ei, tot peste bau-bai dai.

 3. VanGhelie Says:

  Geocer, astept propuneri

  ‘mnealui, n-ai cu cine, domne, niste metafore


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: