Reforma satului

Dupa cum probabil stiti, Romania este un sat de drept comun. Cum prea multe nu sunt de facut din moment ce demisia nu este o varianta, ultimierul Umil Boc si guvernu lui de pioni otraviti au gasit de cuviinta sa modifice Nomenclatorul de meserii.

Astfel, vor fi legalizate meserii vechi de cand lumea cu care romanii s-au obisnuit oarecum. Vor aparea in nomenclator si se vor face angajari masive, ocazie cu care va scadea si somaju, ciorditoru, cutitaru, excrocu, dealeru de droguri, cersetoru, ghicitoarea/vrajitoarea, criminalu, rachetu – meserie care ne va aduce mai aproape de marea unire cu fratii nostri de peste Prut, asasinu platit, violatorul, spargatorii, care vor fi pe categorii, impozitati, evident ca pfa, dupa castiguri, pt ca nu poti pe spargatoru de banca sa-l impozitezi la fel ca pe spargatoru de locuinte, ca sa nu mai zic de aia de farmacii sau buticuri.

Dupa cum spuneam, ele nu sunt meserii noi, dar cuprinderea lor in cadrul legii va aduce bani la buget, tinerii vor avea ocazia sa se faca remarcati, somajul va scadea simtitor. Plus ca nu mai mira pe nimeni demult faptu ca sunt in libertate, dar macar acum vor fi impozitati. Cu aceasta ocazie speram ca autoritatile sa termine odata cu saitu ala eRomania ca sa nu mai fie noii oameni ai muncii pusi in situatia sa se inghesuie la coada cu elementele care au distrus Romania cat a fost pe mana lor.

Dar reforma nu se termina aici. Vor fi scosi in afara legii scuipatoru de seminte, manelistu si gardienii publici, pe motiv ca nu produc nimic. Raman in afara legii spargatorii de bancomate pt ca afecteaza pe toata lumea si mai si lasa mizerie, dar si prostituatele, pentru ca produc mai multi bani in afara legii si oricum, n-are nimeni chef de un sindicat al lor, lucru care ar duce la cresterea tarifelor. Plus ca nu le-ar putea refuza nici un guvern cererile.

Anunțuri

9 răspunsuri to “Reforma satului”

 1. Ionut Says:

  spargatorii de bancomate, hotii din benzinarii si case de schimb valutar trebuie neaparat trecuti in Nomenclatorul de meserii!

  fara ei unde ar mai munci politistii!?

 2. VanGhelie Says:

  cine sa munceasca?

 3. Gabi Says:

  Daca se trece la meserii si Idiotul, iti zic eu ca ne facem o economie mai ceva ca SUA.

 4. Ovidiu -C Says:

  REFORMA A FUNCTIONAT NEMAIPOMENIT DE BINE IN FAVOAREA LOR!GHINIONUL E CA A ITERVENIT CRIZA SI A SCOS GUNOIUL DE SUB PRES;-))de acord:fiecare EUROREGIUNE SA-SI ADMINISTREZE CUM CREDE DE CUVINTA PIB-ul.sa se termine odata cu bugetul consolidat al STATULUI PABUBOS!unii fac si altii papa cu nerusinare…..

 5. Ovidiu -C Says:

  AM SAU NU DREPTATE?!gata cu atatea rectifcari bugetare!
  administrezi cat produci.cam prea multi bani s-au dus pe apa DAMBOVITEI,ca asa vor altii….P

 6. Aurelio texanu Says:

  Bahto delo delo,

  Salutari din Texas as dori foarte mult sa ma contactati am foarte multe proiecte pentru Dumneavoastra
  Sarbatorii Fericite

  O ISUS TAI AL SAVE AL TINE


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: