Vanghelisme (3)

Berlusconi se distreaza de minune: „Eu nu mai sunt un playboy, ci un playold, dar am în continuare posibilitatea de a-mi manifesta simţul esteticului” (aci) Da oricat de neam-prost ar fi, macar nu e pe banii mei, ca nu-s italian.

Asta, pe de alta parte e neam-prost pe banii mei. Ca si aia doi care il sustin. Diplomat de nota 4. Da are nota 10 la relatii: Base si Videanu. Si poate o fi atat de prost incat sa nu stie sa copieze, da sa fie atat de prost cat sa nu-si poata aranja examenu? Sau, ar mai fi varianta ca omu e cat se poate de franc, nu poate fi diplomat de nici o culoare, chiar si politica, da daca se plateste bine …

Batranii incep sa fure din magazine. Normal, TVA-ul a crescut cu 5%, preturile cu 10-15%. Evident, in categoria asta nu intra si cleptomanii trecuti de-o anumita varsta, care doar cautau un pretext.

Iliescu s-a senilizat de tot, s-a apucat sa rastalmaceasca spusele unui francez.

Berceanu le cere angajaţilor CFR să doneze 1% din salariu pentru refacerea infrastructurii. Si mi se pare normal, ca doar ei au stricat-o cu trenurile lor.

Pentru a evita amenzi de 500 de lei si mai ales pentru ca e ilegal sa cresti animale pentru consum, bucurestenii isi transforma porcii, vacile, gainile si ce alte preferinte culinare or mai avea in animale de companie. Bineinteles ca isi indragesc animalele – dragostea trece prin stomac.

Pentru ca au pierdut lupta cu foametea si cu economia, autoritatile iraniene, aceleasi care au falsificat alegerile, intentioneaza sa piarda si lupta cu educatia. Nu, nu l-au clonat pe Funebriu, dar vor sa trimita preoti in scoli ca prea au votat tinerii cu opozitia. Masura va fi aplicata doar in Teheran. Evident, in ritmu asta, peste 20 de ani nu vor mai avea unde sa mai trimita preoti. Si probabil nici preoti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: