Ediţie specială 3

Ne ocupăm din nou de moartea specimenelor pline şi murdare de notorietate. După cum ştiţi, odată cu moartea vine şi recunoaşterea valorii din partea posteriorităţii, ingrată în restu timpului. Iar ştirile îşi vor face treaba, ca nişte hienoviermi ce sunt.

La moartea lu Cocoş va recunoaşte şi Udrea că viaţa ei sexuală are şanse să se inbunătăţească. In plus, va cânta şi cocoşul de 3 ori.

La moartea lu Bombo va cadea o stea. De pe epoleţii lu Oprea. Pe dracu! Dar comunitatea gay îi va aduce un ultim omagiu, o pula.

Chiar şi în sicriu Hrebe tot rozaliu va fi. Videanu, pe de altă parte, va fi îngrozit să afle că şi rozalii sunt oameni. Moment în care va începe tratamentu ca să ajungă ca MJ. (nu, nu nemuritor)

Culiţă Tărâţă va fi înmormântat în Insula Brăilei. Toată. Refugiaţii vor fi totuşi în doliu, pt că-şi vor fi pierdut identitatea culturală.

La Emil Boc va fi o ceremonie restrânsă în satu natal, mai ales pentru că nimeni nu-şi va aminti de el. Peste mormântul lui se va construi o a doua sală de sport.

Sorinel Puştiu, prin mărinimia Mamei Omuida, ne va bântui chiar şi după moarte, valoarea dracu!

Prigoană va fi considerat cel mai mare gunoier şi primu om altoit cu stejar. La moartea lui, ca şi în Mioriţa, va plange toată natura. Bineînţeles, se vor aduna şi o grămadă de gunoaie. Horrorius, fiul omului stejar, îşi va achiziţiona un Lamborghini cu cuvă şi portbagaj pentru recicalrea selectivă.

Bahmu va fi la fel de cul şi de grasă şi în sicriu. În amintirea celui care a făcut-o bogată, sicriul ei va avea forma unui picior şi va fi din aur suflat cu lemn.

Prinţesa Brianna va fi repatriată în ţara ei de baştină, nu înainte de a i se acorda, post-mortem, titlul de Prinţesa Dinţilor, numa aşa, să moară de ciudă Lady Dy.

Teo Trandafir, deşi n-a reuşit să facă nimic pentru copii, după cum ameninţa în campania care a lansat-o în pulitică, a fost decorată post-mortem. Cu ordinul trandafirului portocaliu, cum altfel? Dar, se pare totuşi, că va reuşi ce şi-a propus, în cele din urmă, şi va deveni Zâna Măseluţă.

7 răspunsuri to “Ediţie specială 3”

 1. Ediţie specială 3 | Cuttingart News Blog Says:

  […] ce sunt. La moartea lu Cocoş va recunoaşte şi Udrea că viaţa ei sexuală are şanse să […] Ultimele articole despre A Posted in Stiri Tags: editie, speciala « True Blood sezonul 3: trailer preview You […]

 2. Ionut Says:

  Sa-i moara cocosul ? doamna fereste .. desi alcoolul cica scade randamentul sexual! 😀

 3. sifilicaBLENOrel Says:

  io am auzit ca e deja razboi intre printesa si trandafira. acum, in timpul vietii. cica nu e loc de doua sefe la… infipt dintii!
  le recomand sa se re-orienteze si sa se puna in rand la… lins.

 4. VanGhelie Says:

  Ionut, da ce, e din clanu mcloed?

  sifilicaBLENOrel, ficare dupa cum il duce

 5. Vanda Lizeh Says:

  Dar de ce folosesti sufixe diminutivale la Teo Trandafir?

 6. Leo Says:

  Genial, bre ! Aia cu „primu om altoit cu stejar” m-a dat pe spate. La fel si „tot rozaliu va fi”… Ce ne-am face fara haz de necaz ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: