E greu sa fii Basescu

Mi-am dat si io seama, intr-un final, cat de greu e sa fii Basescu. Ce-i drept, i-ar fi fost mult mai greu daca nu castiga, dar nici asa n-a scapat.

Omu ie dintr-o bucata. Se trezeste, munceste, se culca, doarme, se caca, manaca, se uita la Mircea Badea, se duce la Nasu, etc, stiind ca toti ii vor raul: mogulii, clientela, colegii de partid, parlamentarii, oamenii de rand, tonomatele, sclavii care de-abia asteapta ocazia sa intoarca armele si sa-si razbune umilintele si care oricum sunt de vanzare, copiii care vor sa razbune palma primita de ala micu in urma cu 5 ani, pensionarii muribunzi, micii patroni de imm-uri, clasa mijlocie care incepe sa se confunde cu clasa de jos, si tot asa. Ai zice ca-i un popor intreg, dar nu e chiar asa, 5 milioane si-ar dona fericiti ficatu numa ca laba asta sa le mai hahaie o zi in nas.

Si, de parca n-ar fi de ajuns, mai are si doo fete: una cu F mare de la foarte-urata si cealata cu buze mari de colagen de-o fut toti bambooistii si nu scapa de ei nici la Bruxelles.

Voi va da-ti seama ce om e asta? Cat de rezistent e, ce tarie! Normal ca-si trage si el taria de unde poate, da tot rezistent se cheama ca e. Noroc cu muia aia de Nutzi de-i femeie de servici pe la tv, ca altfel ar crapa inima (vorba vine) in el.

Reclame

9 răspunsuri to “E greu sa fii Basescu”

 1. Geocer Says:

  Nene, m-ai intristat de tot. Imi vine sa-i plang de mila lui bietu’ Base. Gata, intrerup aici comentariul. Ma duc sa-mi iau un servetel !

 2. phidas Says:

  Ce??? e chiar simplu. 🙂

 3. VanGhelie Says:

  Geocer, si io aveam mucii pana la genunchi, da nu ma puteam opri din scris

  phidas, n-ai nimic uman in tine, husky ce esti

 4. papabembe Says:

  enumerarea activităţilor prezidenţiale mi se pare inexactă: se cacă, mănâncă…
  nu e adevărat: el se cacă, noi mâncăm.
  aflu cu uimire despre un lucru care mă uimeşte minodora la maxim: există în lumea asta vreo fiinţă vie care o fute pe EBA???
  Doamne, ce oameni perverşi umblă pe pământul ăsta! Bambooiştii ăştia e ultima anomalie genetică apărută pe planeta Pământ? De la ce o fi ei aşa? De ce nu se îndură nimeni să îi eutanasieze? De ce vrea lumea să îi vadă cum se chinuie?
  Am văzut-o şi eu pe EBA la 1 m de mine. Primul impuls a fost să mă retrag 5. Faza cumplită a fost că era lăsată să facă poze cu copii. mi-e mi-au trebuit trei săptămâni de şedinţe la sexolog ca să îmi revin.
  Aşa, ce ziceai de Băsescu?
  În locul lui, numai tată să nu fii! Doamne fereşte. Eu zic să îl mai punem cinci ani preşedinte, în semn de compasiune că l-a bătut Soarta. Dar ce zic eu, de cinci ori câte cinci ani!

 5. Tatăl Vostru Says:

  și mai greu e să fii Emil Boc!

 6. Leo Says:

  Cand incepea sa mi se rupa… inima (vorba vine)… de mila, mi-am adus aminte ca lu’ Base i se rupe si lui de mine, si a inceput sa atarne in balanta mila fata de mine mai mult.
  M-am incurcat in ruperi si mile, dar ma bazez pe inteligenta ta sclipitoare, Vanghe !

 7. VanGhelie Says:

  e unu din Vanghelie facts:
  sa nu pui baza in Vanghelie, au pus altii deja baza si uite ce-a iesit; pui acid ca sa-l neutralizezi


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: