Gaselnita de gatelnita 2

Dupa cum mi-au recomandat cativa fani, azitazi va voi prezenta reteta mea de cod portocaliu la gratar.

Se ai un portocaliu, la alegere: Blaga daca preferati cu grasime, Videanu daca-l vreti mai rozaliu, Base, aerat, evident, pt cei cu stomac de fier. Nu recomand Voinescu, Horrorius sau alti puieti d-astia, ca ramai cu un gust amar si n-ai nici o bucurie. Ungureanu si Macovei au prea mute oase, Kovesi sau Roberta e de lasat la maturat, si n-avem tinp. Se lasa la aerat bine in viscol si ger. Totusi, pt a fi siguri ca e fraged, cel mai bine il lasati undeva in pustietate, fara benzina sau mobil: ori vine singur ori il ia careva pe masina.

Apoi sa incinge grataru. La asta nu va mai dau indicatii, ca stiti cu totii. Care nu stie, vedeti poate mai traieste Petrisor, sau poate va aiuda neica-nimeni ala de la Razvan & Dani, daca nu e prea ocupat cu teleshoppingu. Pt ca nu-i vrem in sange, dupa cum ne-au urat si ei d-ea lungul tinpului, focu tre sa fie cat mai mare, cam ca la Ioana Dark. Se stropeste din cand in cand cu apa, sa nu se carbonizeze, dar si pt a da o urna de speranta, sa vada si iei cum ie. Le promiti marea cu sarea daca iti divulga conturile din Helvetia, apoi inlocuiesti marea cu mujdei. Iaca entertainment si haleala. Pofta buna!

Anunțuri

4 răspunsuri to “Gaselnita de gatelnita 2”

  1. sebra Says:

    Da’ ăla micu ,nu? De Boc măi, de el vorbesc!! Sau există riscul să cadă printre zăbrelele grătarului direct pe jar ? 😀

  2. Geocer Says:

    Dar n-ar fi bine sa-i stropim cu vin in loc de apa, ca sa se fragezeasca mai repede? Propun si eu !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: